Gmail-postilaatikon asettelun muuttaminen

Voit muokata postilaatikkoasi ja määrittää muun muassa useita postilaatikoita.

Postilaatikon asettelun valinta

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Osoita vasemmasta yläkulmasta Inbox-kohtaa ja klikkaa sitten alanuolta Alanuoli.
  3. Valitse Oletus, Tärkeät ensin, Lukemattomat ensin, Tähdelliset ensin, Useita postilaatikoita tai Tärkeät postit.

Lisätietoja postilaatikon asettelun asetuksista

Joissakin postilaatikkotyyleissä on enemmän asetuksia ja vaihtoehtoja, joita voit muokata.

Oletus (luokat tai välilehdet)

Jos valitset oletusasetukset, postilaatikkosi jaetaan eri välilehtiin, kuten Ensisijainen, Sosiaaliset verkostot, Tarjoukset ja Ilmoitukset. Kun käytössäsi on oletuspostilaatikko, viestit lajitellaan automaattisesti välilehdille. Voit kuitenkin halutessasi siirtää viestejä luokasta toiseen.

Lue lisää postilaatikon välilehdistä ja luokista.

Tärkeät ensin

Jos asetuksena on Tärkeät ensin, postilaatikkosi jaetaan kahteen osioon: "Tärkeät" näytetään ylimpänä ja "Kaikki muut" postilaatikon alaosassa.

Lue lisää siitä, millä perusteilla Gmail merkitsee sähköposteja tärkeiksi.

Lukemattomat ensin

Jos asetuksena on Lukemattomat ensin, postilaatikkosi jaetaan kahteen osioon: Lukemattomat viestit näytetään ylimpänä ja Kaikki muut viestit postilaatikon alaosassa.

Tähdelliset ensin

Jos asetuksena on Tähdelliset ensin, postilaatikkosi jaetaan kahteen osioon: "Tähdelliset" näytetään ylimpänä ja "Kaikki muut" postilaatikon alaosassa.

Useita postilaatikoita

Jos asetuksena on Useita postilaatikoita, Gmail lisää postilaatikkoosi lisäosioita. Voit luoda kunkin osion käyttämällä hakuoperaattoreita tai omia tunnisteita.

Tärkeät postit

Jos asetuksena on Tärkeät postit, postilaatikkosi jaetaan useaan osioon. Voit valita näytettävät osiot, kuten Tärkeät ja lukemattomat, Tähdelliset tai Kaikki muut tai voit valita luomasi tunnisteen.

Postilaatikko- ja tunnisteluettelon piilottaminen tai näyttäminen
Näet kaikki postilaatikkosi ja tunnisteesi vasemmalla olevasta valikosta. Kun vasen valikko on piilotettu, sähköposteillesi jää enemmän tilaa ja voit nähdä lisää vaihtoehtoja osoittamalla valikkoa.
Vasemman valikon piilottaminen:
  1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko .
Vinkki: Saat valikon uudelleen näkyviin klikkaamalla Valikko .