Skift din Gmail-indbakkes layout

Tilpas din indbakke, bl.a. flere indbakker.

Vælg layout til din indbakke

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Hold markøren over indbakken øverst til venstre på siden, og klik derefter på den nedadvendte pil Nedadvendt pil.
  3. Vælg Standard, Vigtige først, Ulæste først, Stjernemarkerede først, Flere indbakker eller Prioriterede mails.

Få flere oplysninger om valgmuligheder for indbakkens layout

Nogle indbakketyper har flere indstillinger og valgmuligheder, du kan ændre.

Standard (kategorier eller faner)

Hvis du vælger "Standard", deles din indbakke op i forskellige faner, f.eks. Primære, Sociale netværk, Promoveringer og Opdateringer. Hvis du vælger indbakken "Standard", sorteres dine meddelelser automatisk i faner, men du kan flytte meddelelser mellem kategorier efter behov.

Få flere oplysninger om indbakkefaner og -kategorier.

Vigtige først

Hvis du vælger "Vigtige først", deles din indbakke i to sektioner: "Vigtige" øverst og "Alt andet" nederst.

Få flere oplysninger om, hvordan Gmail afgør, hvilke mails der skal markeres som vigtige.

Ulæste først

Hvis du vælger "Ulæste først", deles din indbakke i to sektioner: "Ulæste" øverst og "Alt andet" nederst.

Stjernemarkerede først

Hvis du vælger "Stjernemarkerede først", deles din indbakke op i to sektioner: "Stjernemarkerede" øverst og "Alt andet" nederst.

Flere indbakker

Hvis du vælger "Flere indbakker", tilføjer Gmail yderligere sektioner i din indbakke. Du kan bruge søgeoperatorer eller tilpassede etiketter til at oprette de forskellige sektioner.

Prioriterede mails

Hvis du vælger "Prioriterede mails", deles din indbakke op i flere sektioner. Du kan vælge, hvilke sektioner der skal vises, bl.a. "Vigtigt og ulæst", "Stjernemarkerede", "Alt andet" eller en etiket, du selv har oprettet.

Skjul eller vis listen over indbakker og etiketter
Du kan se alle dine indbakker og etiketter i menuen til venstre. Når menuen til venstre er skjult, har du mere plads til dine mails og kan holde markøren over menuen for at få flere muligheder.
Sådan skjuler du menuen til venstre:
  1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Klik på menuen øverst til venstre.
Tip! Klik på menuen for igen at få vist menuen.