Ange alternativ för bortglömda lösenord

What if I forget my password?

Det är frustrerande att förlora åtkomsten till e-postmeddelanden, dokument och foton. Om du lägger till återställningsalternativ kan du snabbt, enkelt och säkert få åtkomst till ditt konto igen om något sådant händer.

Återställningsalternativ för lösenord till Google-konton

Om du har förlorat åtkomsten till ditt konto kan du försöka få tillbaka den med hjälp av vårt kontoåterställningsformulär.

Användningen av säkerhetsfrågor för att få tillbaka åtkomsten till ett konto stöds inte längre.