Løs problemer med Internet Explorer-kompatibilitetsvisning

Hvis du bruger Internet Explorer med kompatibilitetsvisning på google.com, fungerer Google-produkter såsom Gmail muligvis ikke.

Løs problemet

Søg i Hjælp til Microsoft for at få vejledning i, hvordan du fjerner google.com fra din liste over websites med kompatibilitetsvisning. Vejledningstrinene varierer alt efter, hvilken version af Internet Explorer du bruger.

Bemærk! Hvis du bruger din Windows-computer via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, er du muligvis nødt til at kontakte din administrator, hvis det ikke er muligt for dig at følge trinene ovenfor.