Logga in på flera konton samtidigt

Är du trött på att alltid behöva logga ut när du vill byta mellan olika konton på din egen dator? När du behöver byta konto klickar du bara på knappen Lägg till konto och loggar in på ett eller flera andra konton. Sedan kan du smidigt byta mellan dem.

Inga data slås samman när du använder multiinloggning, och inga konton får åtkomst till varandra.

Det är smidigast att använda multiinloggning på enheter som du inte delar med andra (det vill säga, där du inte behöver logga ut för att andra ska kunna logga in på sina konton). Om någon annan behöver kolla sin e-post på din enhet kan du alltid öppna ett inkognitofönster eller en annan webbläsare – på så sätt slipper du logga ut från dina konton.

Logga in på ytterligare konton

1. Logga in på en produkt från Google som stöds.
  2. Klicka på profilbilden eller e-postadressen högst upp på sidan.
  3. Välj Lägg till ett konto i rullgardinsmenyn.

Account information while signed in to one account

4. På sidan som visas anger du e-postadress och lösenord för ett annat konto du vill öppna och klickar på Logga in.

Byta konto

När du är inloggad på fler än ett konto i samma webbläsare kan du enkelt byta konto. Klicka bara på profilbilden eller e-postadressen högst upp. Sedan klickar du på e-postadressen för kontot som du vill logga in på.

Account information while signed in to two accounts

Genom att använda olika profilbilder för olika konton ser du snabbt vilket konto du är inloggad på.

Produkter som inte har stöd för multiinloggning

Vissa produkter från Google och mobilversionerna av Googles produkter har inte stöd för multiinloggning med flera konton i samma webbläsare. I stället används det första kontot som du loggade in på i den aktuella webbläsaren som standard.

Google Drive har stöd för multiinloggning men fungerar på ett annat sätt än andra produkterthan other products.

Om du vill använda ett konto med en produkt som inte har stöd för flera konton finns två alternativ:

• Logga ut från alla Google-konton och logga in igen på det konto du vill få åtkomst till.
  • Logga in på ett annat konto med en annan webbläsare.

Logga ut

Om du väljer att logga ut från ett konto när du använder multiinloggning loggas du ut från alla dina konton. Om du vill använda multiinloggning igen måste du först logga in på ett konto och sedan logga in på ett eller flera andra konton med hjälp av alternativet Lägg till konto. Google kommer inte ihåg vilka uppgifter som hör till olika konton så du måste ange användarnamn och lösenord nästa gång du vill lägga till ett konto.