Useaan tiliin kirjautuminen samaan aikaan

Jos käytössäsi on useampi Google-tili, voit siirtyä tilistä toiseen uloskirjautumatta, kun käytät useaan tiliin kirjautumista. Jos esimerkiksi käytät yhtä Google-tiliä henkilökohtaisille asioille ja toista töissä, voit siirtyä helposti tilistä toiseen samassa selaimessa, kuten Chromessa tai Firefoxissa.

Google-tilien lisääminen

1. Kirjaudu Googleen.
  2. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi tai sähköpostiosoitettasi.
  3. Valitse avattavasta valikosta Lisää tili.

Account information while signed in to one account

4. Kirjoita toisen tilin käyttäjänimi ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Tilin vaihtaminen

1. Klikkaa profiilikuvaasi tai sähköpostiosoitettasi sivun oikeassa yläreunassa.
  2. Valitse tili, johon haluat kirjautua.

Account information while signed in to two accounts

Useaan tiliin kirjautumisen käyttötapoja

Tässä on esimerkki mahdollisista eri tileistä, joita voit käyttää useaan tiliin kirjautumisen avulla:

Tili Käyttötilanne
Henkilökohtainen Sähköpostittelu kavereiden kanssa, omiin kiinnostuksenkohteisiin liittyvät haut ja henkilökohtaisen aikataulun hallinta.
Yritystili Sähköpostittelu kollegoiden kanssa, työhön liittyvät haut ja kokousten järjestäminen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.
Urheilujoukkueen tili Sähköpostittelu joukkueen jäsenten kanssa, urheiluvälineisiin liittyvät haut sekä joukkueen harjoitusaikataulun ja ottelukalenterin ylläpito.

Useaan tiliin kirjautumista on kätevintä käyttää laitteilla, joita et jaa muiden kanssa, koska silloin et joudu kirjautumaan ulos, kun annat muiden käyttää omia tilejään. If you share the device with other people, check out the other options to securely sign in to Google

Tilien tunnistaminen

Tunnistat käyttämäsi tilit niiden sähköpostiosoitteen perusteella. Myös näistä on hyötyä:

• Käytä kussakin tilissä eri profiilikuvaa.
  • Valitse kullekin tilille oma Gmail-teema, niin tunnistat kunkin tilin sähköpostikäyttöliittymän yhdellä vilkaisulla.

Tilien asetukset säilyvät erillisinä

Tilien asetukset säilyvät erillisinä, vaikka käytät useaan tiliin kirjautumista. Sinulla voi siis olla eri asetukset eri tileille käyttäessäsi palveluita, kuten Verkko- ja sovellustoimintaa tai Google Now'ta. Verkko- ja sovellustoiminta voi esimerkiksi olla käytössä yhdellä tilillä, mutta poissa käytöstä toisella tilillä.

Tuotteet, jotka eivät tue useaan tiliin kirjautumista

Useaan tiliin kirjautuminen ei toimi joidenkin Google-tuotteiden ja niiden mobiiliversioiden kanssa. Ne käyttävät sen sijaan automaattisesti ensimmäistä tiliä, johon kirjauduit selaimella. Useaan tiliin kirjautuminen ei toimi esimerkiksi seuraavien tuotteiden kanssa:

• AdWords
  • Analytics
  • Blogger
  • Picasa

Google Drive tukee useaan tiliin kirjautumista, mutta toimii eri tavalla kuin muut tuotteet.

Kun et voi käyttää useaan tiliin kirjautumista, sinulla on muutama vaihtoehto:

• Käytä eri selainta eri tileillä. Esimerkiksi Google Chrome yrityksesi Google-tilille ja Mozilla Firefox henkilökohtaiselle Google-tilille. Tarvitsetko lisätietoja selaimista? Lisätietoja.
  • Kirjaudu toiseen tiliisi Google Chromen incognito-ikkunassa. Muista, että selaushistoriaa ei tallenneta incognito-ikkunassa.
  • Käytä useita Chrome-profiileita. Lisätietoja.
  • Kirjaudu ulos kaikista Google-tileistäsi ja kirjaudu sitten haluamaasi tiliin.

Uloskirjautuminen

Kun kirjaudut ulos yhdestä tilistä, sinut kirjataan ulos kaikista saman selaimen tileistä. Jos haluat käyttää useaan tiliin kirjautumista uudelleen, noudata Google-tilien lisääminen -kohdassa olevia ohjeita.
Näin kirjaudut ulos kaikista tileistä:

1. Siirry Google-tilisi sivulle.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi tai sähköpostiosoitettasi sivun oikeassa yläreunassa.
  3. Valitse avattavasta valikosta Kirjaudu ulos.