Useaan tiliin kirjautuminen samaan aikaan

Oletko kyllästynyt siihen, että joudut aina kirjautumaan ulos tilistäsi, kun vaihdat tiliä, vaikka käytät omaa tietokonettasi? Jos haluat vaihtaa tiliä, voit kirjautua muihin tileihisi klikkaamalla Lisää tili -painiketta ja vaihtaa tiliä kirjautumatta ulos edellisestä tilistä.

Useaan tiliin kirjautuminen ei yhdistä tilien tietoja eikä anna tileille toistensa käyttöoikeutta.

Useaan tiliin kirjautumista on kätevintä käyttää laitteilla, joita et jaa muiden kanssa, koska silloin et joudu kirjautumaan ulos, kun annat muiden käyttää omia tilejään. Jos toinen henkilö haluaa lukea sähköpostinsa sinun laitteellasi, voit avata sitä varten incognito-ikkunan tai toisen selaimen, jolloin et joudu kirjautumaan ulos omista tileistäsi.

Muihin tileihin kirjautuminen

1. Kirjaudu Googlen tuotteeseen, joka tukee useaan tiliin kirjautumista.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi tai sähköpostiosoitettasi sivun yläreunassa.
  3. Valitse avattavasta valikosta Lisää tili.

Account information while signed in to one account

4. Kirjoita haluamasi tilin sähköpostiosoite ja salasana avautuvalle sivulle ja valitse Kirjaudu sisään.

Tilin vaihtaminen

Kun olet kirjautunut useampaan tiliin samalla selaimella, voit vaihtaa tiliä helposti. Klikkaa profiilikuvaasi tai sähköpostiosoitettasi näytön yläreunassa ja klikkaa sen jälkeen sähköpostiosoitetta, johon haluat kirjautua.

Account information while signed in to two accounts

Kun käytät tileissä eri profiilikuvia, näet helposti mihin tiliin olet kulloinkin kirjautunut.

Tuotteet, jotka eivät tue useaan tiliin kirjautumista

Kaikki Googlen tuotteet tai niiden mobiiliversiot eivät tue usean tilin käyttöä samalla selaimella. Ne käyttävät sen sijaan oletusarvoisesti ensimmäistä tiliä, johon kirjauduit nykyisellä selaimellasi.

Google Drive tukee useaan tiliin kirjautumista, mutta sen toiminta poikkeaa muista tuotteista.

Jos haluat käyttää tiliä sellaisen tuotteen kanssa, joka ei tue useita tilejä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Kirjaudu ulos kaikista Google-tileistäsi ja kirjaudu sitten sisään tiliin, jota haluat käyttää.
  • kirjaudu toiseen tiliin eri selaimella.

Uloskirjautuminen

Jos kirjaudut ulos yhdestä tilistä käyttäessäsi useaan tiliin kirjautumista, sinut kirjataan ulos kaikista tileistäsi. Voit jatkaa useiden tilien käyttämistä kirjautumalla sisään yhteen tiliin ja kirjautumalla muihin tileihin Lisää tili -vaihtoehdon avulla. Google ei muista liitettyjen tilien tietoja, vaan sinun täytyy antaa käyttäjänimesi ja salasanasi, kun haluat lisätä tilin uudelleen.