Endre språkinnstillingene i Gmail

Du kan endre språket som vises i Gmail, og bruke spesielle tastatur til å skrive på andre språk.

Bytt språk i Gmail

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på Innstillinger  øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I «Språk»-delen velger du et språk fra rullegardinmenyen.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Skriv på et annet språk

Du kan skrive på språk som hindi, arabisk eller kinesisk via inndataverktøy, blant annet spesialtastaturer. Det finnes ulike typer inndataverktøy for ulike språk.

1. Åpne Gmail. Du kan bare bruke inndataverktøy i nettlesere – ikke i Gmail-appen.
  2. Klikk på Innstillinger  øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I «Språk»-delen klikker du på Vis alle språkalternativer.
  5. Merk av «Slå på inndataverktøy».
  6. Velg språkene du vil bruke inndataverktøy med, og hva slags tastatur du vil bruke.
  7. Klikk på OK.
  8. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.
  9. Åpne innboksen.
  10. Klikk på språkikonet øverst til høyre ved siden av Innstillinger . Hvis du har flere forskjellige inndataverktøy, bruker du nedoverpilen for å bytte mellom dem.

Endre tekstretning

1. Åpne Gmail. Du kan bare bruke inndataverktøy i nettlesere – ikke i Gmail-appen.
  2. Klikk på Innstillinger  øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I «Språk»-delen klikker du på Støtte for skriving fra høyre til venstre er på.
  5. Klikk på Lagre endringene nederst på siden.

Når du begynner å skrive en ny e-post, må du endre retningen igjen. Klikk på Formateringsalternativer nederst til venstre i skrivevinduet og så Høyre mot venstre.

Reparer ødelagt tekst i e-poster

Hvis du ser bokstaver fra feil språk i e-postene dine, må du endre en innstilling.

1. Åpne nettleseren, for eksempel Internet Explorer eller Firefox.
  2. Øverst i nettleseren din velger du Vis og så Koding (Internet Explorer) eller Tekstkoding (Safari og Firefox).
  3. Velg språket du vil bruke fra listen.