Canviar la configuració d'idioma de Gmail

Podeu canviar l'idioma en què es mostra Gmail i utilitzar teclats especials per escriure en altres idiomes.

Canviar l'idioma en què es mostra Gmail

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració .
  3. Feu clic a Configuració.
  4. Trieu una opció al menú desplegable de la secció "Idioma".
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Escriure en un altre idioma

Per escriure en idiomes com ara l'hindi, l'àrab o el xinès, feu servir eines d'introducció de text, com ara teclats especials. Hi ha diferents tipus d'eines d'introducció de text segons l'idioma.

1. Obriu Gmail. No es poden utilitzar eines d'introducció de text des de l'aplicació Gmail, sinó només des d'un navegador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració .
  3. Feu clic a Configuració.
  4. A la secció "Idioma", feu clic a Mostra totes les opcions d'idioma.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Activa les eines d'introducció de text".
  6. Trieu els idiomes amb què vulgueu utilitzar les eines d'introducció de text i quin tipus de teclat voleu.
  7. Feu clic a D'acord.
  8. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.
  9. Obriu la safata d'entrada.
  10. A la part superior dreta, feu clic a la icona d'idioma que hi ha al costat de Configuració . Si teniu diverses eines d'introducció de text, feu servir la fletxa avall per canviar d'una a una altra.

Canviar la direcció del text

1. Obriu Gmail. No es poden utilitzar eines d'introducció de text des de l'aplicació Gmail, sinó només des d'un navegador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració .
  3. Feu clic a Configuració.
  4. A la secció "Idioma", feu clic a Compatibilitat d'edició de dreta a esquerra activada.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Quan inicieu un correu electrònic nou, haureu de tornar a canviar la direcció. A la part inferior esquerra de la finestra de redacció, feu clic a Opcions de format i, a continuació, De dreta a esquerra.

Corregir el text il·legible als correus electrònics

Si veieu lletres d'un idioma incorrecte als correus electrònics, heu de canviar una opció de configuració. Seguiu aquests passos:

1. Obriu el navegador, com ara Internet Explorer o Firefox.
  2. A la part superior del navegador, seleccioneu Visualització i, a continuació, Codificació (a Internet Explorer) o Codificació del text (a Safari i Firefox).
  3. Trieu a la llista l'idioma que vulgueu utilitzar.