Ändra språkinställningarna för Gmail

Du kan ändra språket du använder i Gmail och använda särskilda tangentbord för att skriva på andra språk.

Ändra språk i Gmail

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Visa alla inställningar.
  4. Välj ett språk från rullgardinsmenyn i avsnittet Språk.
  5. Längst ned på sidan klickar du på Spara ändringar.

Skriv på ett annat språk

Viktigt! Du kan använda inmatningsverktyg för att skriva på språk som hindi, arabiska eller kinesiska. Du kan bara konfigurera inmatningsverktyg i webbläsaren och inte i Gmail-appen. Läs mer om inmatningsverktyg.

1. Öppna Gmail
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Visa alla inställningar.
  4. Markera rutan bredvid Aktivera inmatningsverktyg i avsnittet Språk.
  5. Klicka på Redigera verktyg.
  6. Välj de inmatningsverktyg för språk som du vill använda.
  7. Klicka på OK.
  8. Längst ned på sidan klickar du på Spara ändringar.
  9. Öppna Inkorgen.
  10. Klicka på språkikonen uppe till höger, bredvid Inställningar .
    • Klicka på nedåtpilen om du vill växla mellan flera inmatningsverktyg.

Tips! Om det förekommer bokstäver från fel språk i webbläsare som Safari eller Firefox uppdaterar du webbläsarens inställningar för textkodning. För Safari och Firefox finns inställningar för textkodning på menyn Visa.

Aktivera redigering från höger till vänster

1. Öppna Gmail
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Visa alla inställningar.
  4. Klicka på Höger till vänster-redigering aktiverad under Språk.
  5. Klicka på Spara ändringar längst ned på sidan.

Tips! När du skriver ett nytt e-postmeddelande klickar du på Formateringsalternativ  följt av Höger till vänster längst ned till vänster i meddelandefönstret.