Je postvak IN openen (Android 2.3)

Deze informatie gaat over de Gmail-app voor Android 2.2-2.3.

Als je Gmail voor de eerste keer opent, wordt je postvak IN standaard weergegeven. Als je terugkeert naar Gmail nadat je een andere app hebt gebruikt, wordt het meest recente Gmail-scherm weergegeven.

Je kunt als volgt teruggaan naar je postvak IN vanuit een ander gedeelte van de app:

• Druk in een bericht op Menu > Naar postvak IN
  • Druk in een label op Menu > Meer > Naar postvak IN

Over het postvak IN

Voorkeurspostvak: als je in Gmail op internet je voorkeurspostvak verandert in Postvak Prioriteit, kun je dit ook als je standaard-postvak IN instellen in Gmail op je telefoon.

Meerdere accounts: het huidige Google-account wordt in de rechterbovenhoek van het postvak IN weergegeven. Als je meer dan één account hebt, kun je het huidige account aanraken om tussen de accounts te schakelen.

Gesprekken in je postvak IN:

• sent_to_you wordt gebruikt om berichten aan te duiden die rechtstreeks naar jou zijn verzonden.
  • sent_to_you wordt gebruikt om berichten aan te duiden waarvoor je in de Cc-regel staat.
  • Andere berichten zijn naar jou verzonden als onderdeel van een groep.

Postvak Prioriteit: als je Postvak Prioriteit gebruikt, kun je soms aan berichten in gesprekslijsten zien of ze door jou of door Gmail als belangrijk zijn gemarkeerd.