Afstand mellem meddelelser

Gmail justerer automatisk informationsmængden eller -tætheden på en side, når du justerer dit browservindue, eller når du bruger en skærm af en anden størrelse (når du f.eks. får vist din Gmail-konto på en lille computerskærm). Indstillingen "Afstand mellem meddelelser" angiver, hvor meget plads der skal vises mellem etiketter, rundt om sektionerne i indbakken og mellem de forskellige meddelelser i din indbakke.

Hvis du vil have vist en mere kompakt visning uanset din skærmstørrelse, kan du angive en grænse for din standardtæthed. Denne indstilling afspejler den mindste tæthed – mest plads – på din konto. Hvis du gør dit browservindue mindre eller flytter det til en mindre skærm, ændres Gmail automatisk til en større tæthed, så du nemt kan navigere i din indbakke, men tætheden vil aldrig blive større end det, du har anmodet om.

Sådan gør du:

Normal Tæt Meget tæt
Lille skærm
Medium skærm
Stor skærm

Sådan kan du justere denne grænse:

1. Klik på tandhjulsikonet øverst i din indbakke.
  2. Vælg mellem Normal (mindst tæt), Tæt og Meget tæt (mest kompakt).

Hvis du ikke kan se en ændring med det samme, skyldes det, at din browser i øjeblikket er mindre end tilladt for den valgte tæthed. I så fald er indstillingen mærket med "på større skærme". Vi angiver også den aktuelle tæthed i Gmail med "Aktuel visning".

Hvis du ændrer denne indstilling, påvirker det ikke andre af dine Google-produkter.