Importér kontakter til Gmail-kontoen din

Hvis du har kontaktlister på andre e-postkontoer som du vil bruke i Gmail, kan du importere dem til Google-kontakter.

Importér kontakter fra en annen e-postkonto

Importér kontakter fra Yahoo!, Outlook, Hotmail, AOL, Apple og andre e-postleverandører
  1. Gå til Google-kontakter.
  2. Klikk på Mer og deretter Importér til venstre.
  3. Velg e-postkontoen der de eksisterende kontaktene dine ligger.
  4. Klikk på Jeg godtar dette. Sett i gang!
  5. Logg på e-postkontoen din.
  6. Klikk på Godta.
  7. Når importen er ferdig, klikker du på OK.
Overfør kontakter fra en annen Gmail-konto

Trinn 1: Eksportér eksisterende Gmail-kontakter til en CSV-fil

1. For å eksportere kontakter, gå til den eldre versjonen av Google-kontakter.
  2. Klikk på Mer og deretter Eksportér øverst til venstre.
  3. Velg hvilke kontakter som skal eksporteres.
    • «Mine kontakter» er kontakter du har opprettet selv.
    • «Alle kontakter» er kontakter du har opprettet og Andre kontakter du har sendt e-post til.
  4. Velg Google CSV-format.
  5. For å lagre CSV-filen, klikk på Eksportér.
  6. Klikk på bildet ditt øverst til høyre, og deretter på Logg av.

Trinn 2: Importér CSV-filen til Google-kontakter

1. For å importere CSV-filen, gå til den eldre versjonen av Google-kontakter.
  2. Klikk på Mer og deretter Importér øverst til venstre.
  3. Klikk på Velg fil.
  4. Velg CSV-filen din.
  5. Klikk på Importér.

Jeg kan ikke importere kontakter

Dette er noen av de mulige grunnene til at du ikke kan importere kontaktene dine:

• Du importerer mer enn 3000 kontakter på én gang. Hvis du har mer enn 3000 kontakter, må du dele dem opp i flere CSV-filer før du importerer dem.
  • Du har brukt opp lagringskapasiteten din i Google-kontakter.
  • Du importerer informasjon formatert som en gruppe eller distribusjonsliste hos den andre e-postleverandøren. Disse formatene kan ikke overføres til Google-kontakter.
  • Du importerer informasjon for en kontakt som allerede finnes i Google-kontaktene dine. I stedet for å opprette en ny kontakt, blir den eksisterende informasjonen erstattet av den importerte.
  • Importfilen din inneholder ikke-latinske tegn eller tegn som ikke er med i ASCII-tegnsettet.