Afegir, moure o importar contactes

Pots desar noms, adreces electròniques, números de telèfon i altres dades a Contactes de Google.

Els contactes desats al teu Compte de Google se sincronitzen amb Contactes de Google i amb tots els teus dispositius Android.

Afegir un contacte

1. A l'ordinador, ves a Contactes de Google.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea un contacte.
  3. Fes clic a Crea un contacte o a Crea diversos contactes.
  4. Introdueix la informació del contacte.
  5. Fes clic a Desa.

Importar contactes

Des d'un fitxer
  1. Ves a Contactes de Google a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, fes clic a Importa Baixa.
  3. Fes clic a Selecciona un fitxer.
  4. Tria el fitxer.
  5. Fes clic a Importa.
Des d'un compte de Gmail

Pas 1: exporta els contactes de Gmail

1. Ves a Contactes de Google a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Exporta .
  3. Selecciona els contactes que vulguis exportar.
  4. Selecciona CSV de Google.
  5. Fes clic a Exporta.
  6. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil i, a continuació, Tanca la sessió.

Pas 2: importa el fitxer

1. Ves a Contactes de Google a l'ordinador i, a continuació, inicia la sessió amb l'altre compte de Gmail.
  2. A l'esquerra, fes clic a Importa Baixa.
  3. Fes clic a Selecciona un fitxer.
  4. Tria el fitxer.
  5. Fes clic a Importa.
No puc importar els meus contactes

És possible que tinguis problemes en els casos següents:

• Has importat més de 3.000 contactes alhora. Si és així, divideix-los en diversos fitxers CSV abans d'importar-los.
  • Has arribat al límit de 25.000 contactes. Obtén informació sobre els límits de mida dels contactes.
  • Els contactes no tenen un format compatible amb Contactes de Google. Comprova que els contactes estiguin desats com a fitxer vCard o CSV.

Consell: si crees un fitxer CSV, assegura't que tingui les capçaleres correctes. Baixa una plantilla en aquest enllaç.

Controlar quins contactes es desen automàticament

Si envies un correu electrònic a algú a qui no tens desat com a contacte, Contactes de Google en desa automàticament l'adreça electrònica al grup "Altres contactes". Aquesta adreça es mostrarà la pròxima vegada que li enviïs un correu electrònic.

Deixar de desar automàticament els contactes a qui envies correus electrònics
  1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A la secció "Crea contactes per a la compleció automàtica", selecciona Jo afegiré els contactes.
  4. Fes clic a Desa els canvis, a la part inferior.
Consultar altres contactes als quals has enviat correus electrònics
  1. Ves a Contactes de Google a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, fes clic a Altres contactes.

Nota: si fas servir un dispositiu iPhone, iPad o Android, no veuràs l'opció "Altres contactes".

Suprimir altres contactes als quals has enviat correus electrònics
  1. Ves a Contactes de Google a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, fes clic a Altres contactes.
  3. Per seleccionar contactes, col·loca el cursor a sobre dels noms en qüestió i, a continuació, marca les caselles que es mostren.
  4. A la part superior, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.

Consultar l'historial de contactes

Si afegeixes o edites un contacte, l'historial d'actualitzacions continuarà disponible al contacte.

1. A l'ordinador, ves a Contactes de Google.
  2. Selecciona el contacte.

A la part inferior dreta, l'historial del contacte es mostra a "Historial".

Consell: és possible que els contactes més antics no tinguin cap registre de quan s'han afegit o editat.