Standaard weergave en eenvoudige HTML-weergave

Gmail heeft twee primaire weergavemodi, afhankelijk van het type browser waarin je Gmail opent: de Standaardweergave en de eenvoudige HTML-weergave.

Standaardweergave

De Standaardweergave is wat je ziet als je je aanmeldt bij Gmail via een ondersteunde browser. De Standaardweergave biedt toegang tot alle functies van Gmail.

Eenvoudige HTML-weergave

De eenvoudige HTML-weergave wordt weergegeven als je je aanmeldt bij Gmail via een browser die niet wordt ondersteund. Ga naar eenvoudige HTML-weergave voor een voorbeeld. Deze weergave is compatibel met bijna alle browsers maar biedt geen ondersteuning voor de volgende functies:

• Chatten
  • Spellingcontrole
  • Sneltoetsen
  • Mogelijkheid filters te beheren
  • Contactpersonen toevoegen, bewerken, importeren of verwijderen
  • Aangepaste 'Van'-adressen
  • Tekst met opmaak

Als je deze functies wilt gebruiken, meld je je aan bij Gmail via een ondersteunde browser en controleer je of cookies en JavaScript zijn ingeschakeld.

Schakelen tussen weergaven

Als je wordt omgeleid naar de eenvoudige HTML-weergave van Gmail, maar liever de standaardweergave wilt gebruiken, ga je naar http://mail.google.com/mail?nocheckbrowser. Als je browser niet wordt ondersteund, werkt de standaardweergave mogelijk niet, zelfs niet via deze link.