We hebben meldingen ontvangen dat sommige gebruikers onverwacht zijn uitgelogd van hun accounts. We voeren een onderzoek uit. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Er is geen aanwijzing dat dit verband houdt met phishing of andere beveiligingsdreigingen voor accounts. Probeer nogmaals in te loggen via accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet, gebruikt u deze link om uw wachtwoord te herstellen. Als u authenticatie in twee stappen gebruikt, kan er een vertraging zijn opgetreden bij het ontvangen van uw sms-code. Probeer het opnieuw of gebruik back-upcodes.

Gmail in de standaard of eenvoudige HTML-versie weergeven

Je kunt Gmail in je browser weergeven in de 'Standaardweergave' of 'Eenvoudige HTML-weergave'. Afhankelijk van of je browser werkt met Gmail, kun je de ene of de andere weergave te zien krijgen.

Standaardweergave

Als je een browser gebruikt die werkt met Gmail, krijg je Gmail in de standaardweergave te zien. In de standaardweergave kun je alle functies van Gmail gebruiken.

Eenvoudige HTML-weergave

Als je een browser gebruikt die niet wordt ondersteund, krijg je Gmail in de HTML-weergave te zien.

In de eenvoudige HTML-weergave worden sommige functies van Gmail niet weergegeven, waaronder:

• Chatten
  • Spellingcontrole
  • Sneltoetsen
  • Contacten toevoegen of importeren
  • Aangepaste 'van'-adressen
  • Tekst met opmaak

Gebruik een browser die werkt met Gmail voor toegang tot deze functies.

Schakelen tussen weergaven

Overschakelen van de eenvoudige HTML-weergave naar de standaardweergave: Open Gmail via deze link. Als je browser niet wordt ondersteund, werkt deze weergave mogelijk niet.

Overschakelen van de standaardweergave naar de eenvoudige HTML-weergave: Ga naar de eenvoudige HTML-versie van Gmail.

Vivian is Gmail-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over deze Help-pagina.