De nieuwste versie van Gmail gebruiken in je browser

Als je browser wordt ondersteund, wordt automatisch de meest recente versie van Gmail geopend, met de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Meer informatie over hoe je ondersteunde browsers gebruikt voor Gmail

Tip: Je kunt ook de nieuwste versie van Gmail met schermlezers gebruiken.

Problemen oplossen als Gmail niet laadt

Als Gmail niet laadt, check je of er problemen zijn met je browser, internetverbinding of apparaat.

Je browser checken
  1. Gebruik een ondersteunde browser.
    • De meeste browsers ondersteunen Gmail. Doe het volgende als je je browser niet kunt gebruiken met Gmail:
      • Update je browser naar de nieuwste versie.
      • Probeer een andere browser.
  2. Check je browserextensies of apps.
    • Sommige extensies of add-ons in je browser of apps op je computer zijn misschien de oorzaak dat Gmail niet werkt.
    • Zet extensies uit en verwijder apps één voor één. Open Gmail dan opnieuw om te zien of het probleem hiermee is opgelost.
    • Gebruik de incognito- of privémodus van de browser (waar beschikbaar).
  3. Wis het cachegeheugen en de cookies van de browser en open Gmail opnieuw.
Je internetverbinding checken
  1. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Zet de wifi- of mobiele internetverbinding uit en weer aan.
    • Tip Als Gmail met wifi nog steeds niet laadt, start je de router opnieuw op. In de handleiding van de router staat hoe je die opnieuw opstart.
  3. Maak verbinding met een ander netwerk.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog steeds verbindingsproblemen hebt, neem je contact op met je serviceprovider of de host van je wifi-netwerk.

Een ander apparaat proberen
Gmail laadt misschien niet in browsers op oudere apparaten. Gebruik een ander apparaat om te checken of Gmail daarop wel correct wordt geladen.

Als Gmail nog steeds niet laadt in de browser, kun je het volgende doen: