Gmailin käyttäminen vakionäkymässä tai HTML-perusnäkymässä

Voit käyttää Gmailia selaimellasi joko vakionäkymässä tai HTML-perusnäkymässä. Käytettävä näkymä määräytyy sen mukaan, onko selaimesi yhteensopiva Gmailin kanssa.

Vakionäkymä

Jos käytät Gmailin kanssa yhteensopivaa selainta, Gmail näytetään vakionäkymässä. Gmailin kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä vakionäkymässä.

HTML-perusnäkymä

Jos käytät selainta, jota ei tueta, Gmail näytetään HTML-näkymässä.

Kaikki Gmailin ominaisuudet eivät näy HTML-perusnäkymässä. Esimerkiksi seuraavat ominaisuudet eivät näy:

• chat
  • oikeinkirjoituksen tarkistus
  • pikanäppäimet
  • yhteystietojen lisääminen tai tuominen
  • muokatut lähettäjän osoitteet
  • muotoiltu teksti.

Voit käyttää näitä ominaisuuksia Gmailin kanssa yhteensopivalla selaimella.

Näkymän vaihtaminen

Voit siirtyä HTML-perusnäkymästä vakionäkymään avaamalla Gmailin tästä linkistä. Jos selaintasi ei tueta, näkymä ei ehkä toimi.

Voit siirtyä vakionäkymästä HTML-perusnäkymään avaamalla Gmailin HTML-perusnäkymän.