Uusimman Gmail-version käyttäminen selaimessa

Jos selainta tuetaan, Gmail avautuu automaattisesti uusimpaan versioon, joka sisältää viimeisimmät ominaisuudet ja tietoturvapäivitykset. Lue lisää Gmailin tuettujen selainten käyttämisestä.

Vinkki: Voit myös käyttää Gmailin uusinta versiota näytönlukuohjelmien kanssa.

Gmailin latautumisongelmien ratkaiseminen

Jos Gmail ei lataudu, tarkista, että selain, internetyhteys ja laite toimivat oikein.

Selaimen tarkistaminen
  1. Käytä tuettua selainta.
    • Useimmat selaimet tukevat Gmailia. Jos sinulla on ongelmia Gmailin käytössä selaimella:
      • Päivitä selain uusimpaan versioon.
      • Kokeile toista selainta.
  2. Tarkista selaimen laajennukset tai sovellukset.
    • Jotkut selainlaajennukset tai tietokoneen sovellukset voivat estää Gmailin toiminnan.
    • Laita laajennukset pois päältä ja poista sovellukset yksitellen. Avaa sitten Gmail uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkennut.
    • Kokeile selaimen incognito-tilaa tai yksityistä selaamista, jos mahdollista.
  3. Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet, ja avaa sitten Gmail uudelleen.
Internetyhteyden tarkistaminen
  1. Käynnistä laite uudelleen.
  2. Laita Wi-Fi- tai mobiiliyhteys pois päältä ja takaisin päälle.
    • Vinkki: Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä eikä Gmail vieläkään lataudu, käynnistä reititin uudelleen. Katso uudelleenkäynnistysohjeet reitittimen käyttöohjeista.
  3. Yhdistä johonkin muuhun verkkoon.

Jos yhteysongelmat eivät ratkea näillä ohjeilla, ota yhteyttä palveluntarjoajaan tai Wi-Fi-verkon ylläpitäjään.

Toisen laitteen kokeileminen
Gmail ei välttämättä lataudu vanhempien laitteiden selaimissa. Kokeile toisella laitteella, latautuuko Gmail oikein.

Jos Gmail ei vieläkään lataudu selaimessa, kokeile seuraavia: