Nettlesere som støttes

Du kan bruke Gmail i populære nettlesere som Chrome, Firefox og Safari.

Nettlesere som støttes av Gmail

Gmail fungerer best i den nyeste og nest nyeste versjonen av disse nettleserne:

Merk: Informasjonskapsler og JavaScript må være slått på uansett hvilken nettleser du bruker.

Gå til Gmail i nettleseren

1. Gå til gmail.com fra en datamaskin.
  2. Skriv inn brukernavn og passord.

Feilsøk nettleserfeil

Nettleseren støttes ikke

Hvis du bruker en nettleser som fungerer med Gmail, men ser feilmeldingen «Denne nettleseren støttes ikke», kan det være en utvidelse som forårsaker problemet. Prøv å slå av nettleserutvidelsene.

JavaScript-feil

«For å logge på Gmail må nettleseren være konfigurert sånn at JavaScript kan lagre informasjonskapsler»

Hvis du ser denne meldingen, må du åpne sikkerhetsinnstillingene i nettleseren og legge til https://mail.google.com på listen over klarerte nettsteder.

«Beklager. Gmail fungerer ikke fordi JavaScript er slått av i nettleseren»

Hvis du ser denne meldingen, må du slå på JavaScript og deretter laste inn siden på nytt. Fremgangsmåten for å endre JavaScript-innstillingene varierer avhengig av nettleseren du bruker, så søk på «JavaScript» og navnet på nettleseren din for å finne den rette brukerstøttesiden.

Informasjonskapselfeil

Hvis du ser meldingen «Funksjonen for informasjonskapsler (cookies) er slått av i nettleseren. Slå på denne funksjonen», søker du etter navnet på nettleseren og informasjonskapslene for å finne instruksjoner. Hvis du bruker Google Chrome, kan du finne ut hvordan du slår på informasjonskapsler i Chrome.