Slå bilder av eller på i Gmail

Standardinnstillingen når du får en e-post med et bilde, er at bildet vises automatisk.

Vis alltid bilder

Hvis bilder ikke lastes inn i Gmail, må du sjekke innstillingene dine.
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Under «Innboks» trykker du på E-postinnstillinger og så Bilder og så Vis alltid eksterne bilder.
Merk: Hvis Gmail anser en avsender eller e-post som mistenkelig, får du ikke se bilder automatisk. I stedet blir du spurt om du ønsker å se eventuelle bilder.

Spør før bilder blir vist

Hvis Internett-tilkoblingen er treg eller du vil spare mobildata, slår du av bilder.
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Under «Innboks» trykker du på E-postinnstillinger og så Bilder og så Spør før eksterne bilder blir vist.
Merk: Når du får e-poster med bilder, kan du se bildene ved å trykke på Vis bilder

Slik forbedrer Gmail sikkerheten knyttet til bilder

Før du mottar bilder, skanner Google dem for tegn til mistenkelig innhold.

Med disse skanningene bedres sikkerheten på følgende måter:

• Avsendere kan ikke bruke bildeopplasting til å få tak i informasjon om datamaskinen eller posisjonen din.
  • Avsendere kan ikke bruke bilder til å legge til eller lese informasjonskapsler i nettleseren din.
  • Gmail sjekker bildene for å se etter kjent skadelig programvare.

Noen ganger kan avsendere finne ut om du har åpnet e-poster som inneholder bilder. I Gmail skannes hver eneste e-post for mistenkelig innhold. Hvis Gmail vurderer en avsender eller e-post som mistenkelig, vises ikke eventuelle bilder, og du blir spurt om du vil se på bildene.