Kuvien käyttöönotto tai käytöstä poistaminen Gmailissa

Jos saat kuvan sisältävän sähköpostin, oletuksena kuva näytetään automaattisesti.

Kuvien näkyminen aina

Jos kuvat eivät lataudu Gmailissa, tarkista asetuksesi.
  1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Postilaatikko-kohdasta Sähköpostiasetukset ja sitten Kuvat ja sitten Näytä aina ulkoiset kuvat.
Huom. Jos Gmail pitää lähettäjää tai viestiä epäilyttävänä, kuvat eivät näy automaattisesti. Kuvan näyttämislupa pyydetään erikseen.

Kuvien näyttöpyynnöt

Jos internetyhteys on hidas tai haluat säästää mobiilidataa, poista kuvat käytöstä.
  1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Napauta Postilaatikko-kohdasta Sähköpostiasetukset ja sitten Kuvat ja sitten Kysy ennen ulkoisten kuvien näyttämistä.
Huom. Kun saat viestin, jossa on kuvia, näet kuvat valitsemalla Näytä kuvat.

Kuvien suojaaminen Gmailissa

Google skannaa kuvat epäilyttävän sisällön varalta, ennen kuin saat ne.

Skannaukset tekevät kuvista turvallisempia seuraavista syistä:

• Lähettäjät eivät voi saada tietoja tietokoneestasi tai sijainnistasi kuvien lataamisen perusteella.
  • Lähettäjät eivät voi määrittää tai lukea selaimesi evästeitä.
  • Gmail tarkistaa kuvat tunnettujen haittaohjelmien varalta.

Joissakin tapauksissa lähettäjä saattaa saada tiedon siitä, oletko avannut sähköpostin, johon kuva on liitetty. Gmail skannaa kaikki viestit epäilyttävän sisällön varalta. Jos Gmail pitää lähettäjää tai viestiä epäilyttävänä, kuvia ei näytetä, vaan sinulta pyydetään lupa kuvien näyttämiseen.