Overfør kontoen din bort fra Google Sync

Fra høsten 2024 støtter ikke Google-kontoer Google Sync lenger. Gå til Google Workspace Updates for å se de nøyaktige datoene.

For plattformspesifikke mobilapper og tredjeparts mobilapper som Apple Mail, bruker Google Sync Microsoft Exchange ActiveSync til å synkronisere

• e-postadresser
  • kontakter
  • kalendere

Med Google Sync kan iPhone- og iPad-brukere logge på med Microsoft Exchange for å få

• Gmail-e-poster i Apple Mail-appen
  • Google Kalender-aktiviteter i Apple Kalender

Sikkerhetsrisikoer med Google Sync

Google Sync støtter ikke disse alternativene, noe som kan gjøre dataene dine mindre sikre:

• OAuth-autentisering
  • totrinnsbekreftelse
  • sikkerhetsnøkler

Det finnes sikrere alternativer, så vi anbefaler at du slutter å bruke Google Sync så snart som mulig og før avviklingen av mindre sikre apper.

Logg på med Google-kontoen din

Du kan fjerne kontoen din fra enheten og logge på med Google-kontoen din i stedet for Microsoft Exchange-kontoen. Finn ut mer om Logg på med Google.

Når du logger på med Google-kontoen din, kan du synkronisere e-poster, kalendere og kontakter med iPhone eller iPad ved hjelp av en sikrere autentiseringsmekanisme.

1. På iPhone eller iPad fjerner du Google-kontoen din fra innstillingsmenyen på enheten.
  2. Når du har fjernet kontoen, legger du den til på nytt.
  3. Velg Google som e-posttjenesten du vil bruke.
  4. Logg på med Google-kontoen din.
  5. Velg dataene du vil synkronisere:
    • e-poster
    • kalendere
    • kontakter