Fer la transició d'un compte de Google Sync a un altre servei

A partir de la tardor de 2024, els Comptes de Google ja no admetran Google Sync. Per saber les dates exactes, consulteu les novetats de Google Workspace.

Amb aplicacions mòbils específiques de plataformes i de tercers, com ara Apple Mail, Google Sync utilitza Microsoft Exchange ActiveSync per sincronitzar el següent:

• Correu electrònic
  • Contactes
  • Calendaris

Amb Google Sync, els usuaris d'iPhone i d'iPad poden iniciar la sessió amb Microsoft Exchange per obtenir:

• Missatges de Gmail a l'aplicació Apple Mail.
  • Esdeveniments de Google Calendar al calendari d'Apple.

Riscos de seguretat amb Google Sync

Google Sync no admet aquestes opcions, la qual cosa fa que les dades estiguin menys segures:

• Autenticació OAuth
  • Verificació en dos passos
  • Claus de seguretat

Com que hi ha alternatives més segures disponibles, us recomanem que feu la transició de Google Sync a un altre servei al més aviat possible, abans del tancament de l'accés a aplicacions menys segures.

Iniciar la sessió amb el Compte de Google

Podeu suprimir el compte del dispositiu i iniciar la sessió amb el vostre Compte de Google en lloc de fer-ho amb el de Microsoft Exchange. Obteniu informació sobre la funció Inicia la sessió amb Google.

Quan inicieu la sessió amb el vostre Compte de Google, podeu sincronitzar el correu electrònic, el calendari i els contactes amb l'iPhone o l'iPad utilitzant un mecanisme d'autenticació més segur.

1. A l'iPhone o l'iPad, suprimiu el vostre Compte de Google del menú de configuració del dispositiu.
  2. Un cop suprimit, torneu a afegir-lo.
  3. Toqueu Google per seleccionar-lo com el servei de correu electrònic que voleu utilitzar.
  4. Inicieu la sessió amb el vostre Compte de Google.
  5. Trieu les dades que vulgueu sincronitzar:
    • Correu
    • Calendari
    • Contactes