Jeg kan ikke logge ind på min e-mailapp

Hvis du bruger en forkert Gmail-adgangskode i en anden e-mailapp, kan disse problemer opstå:

• Appen bliver ved med at bede om dit brugernavn og din adgangskode
  • Du får en fejlmeddelelse om "ugyldige loginoplysninger"
  • Du får en fejlmeddelelse om "påkrævet weblogin"

Hvis du har disse problemer, eller du ikke kan logge ind, skal du først tjekke, at du bruger den rigtige adgangskode.

Tip! Husk, at der er forskel på små og store bogstaver i adgangskoder.

Fejlfinding af loginproblemer

Hvis du er sikker på, at du bruger den rigtige adgangskode, kan du prøve disse tips:

• Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse på din konto, skal du muligvis angive en app-adgangskode i stedet for din almindelige adgangskode.
  • Log ind på din konto i webversionen af Gmail på https://mail.google.com. Når du er logget ind, kan du prøve at logge ind på e-mailappen igen.
  • Gå til http://www.google.com/accounts/DisplayUnlockCaptcha, og log ind med dit Gmail-brugernavn og den tilhørende adgangskode. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste de bogstaver, du kan se på det forvrængede billede.
  • Din app understøtter muligvis ikke de nyeste sikkerhedsstandarder. Prøv at ændre nogle indstillinger for at give mindre sikre apps adgang til din konto.
  • Sørg for, at din e-mailapp ikke er indstillet til at tjekke, om der er nye e-mails, for ofte. Hvis din e-mailapp tjekker, om der er nye meddelelser, oftere end hvert tiende minut, kan appens adgang til din konto blive blokeret.
  • Opret en ny adgangskode i overensstemmelse med vores tip om oprettelse af stærke adgangskoder.