Svara på e-postmeddelanden med emojireaktioner

Uttryck dig och svara snabbt på e-postmeddelanden med emojis.

Lägg till en emojireaktion

I Gmail finns alternativ för emojireaktioner på varje meddelande.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna ett meddelande som du vill svara på.
  3. Klicka på Lägg till emojireaktion Insert emoji:
    • Klicka på Svara högst upp i meddelandet.
    • Nedanför meddelandet.
  4. Välj en emoji.
    • Vald emoji visas längst ned i e-postmeddelandet.

Tips!

• Håll muspekaren över den emojireaktion du vill kontrollera för att se vem som reagerade på ett e-postmeddelande.
  • Återanvänd reaktionen som någon annan har lagt till i e-postmeddelandet genom att klicka på den befintliga reaktionsbrickan.
  • Lägg till en emoji i ett meddelande i tråden genom att klicka på Mer i meddelandet och sedan på Lägg till reaktion.

Ta bort emojireaktion

Ta bort en emojireaktion genom att klicka på Ångra i aviseringen längst ned i meddelandet.

Viktigt! Beroende på inställningarna för "Ångra skicka" i Gmail har du från fem till 30 sekunder på dig att ta bort en emojireaktion när du har lagt till den. Ändra tiden genom att ändra tiden för att ångra skickade Gmail-meddelanden i Inställningar. Läs mer om att ändra inställningarna för Ångra skicka i Gmail.

Därför får du kanske emojireaktioner som e-postmeddelande

Emojireaktioner ser kanske annorlunda ut och visas som ett e-postmeddelande med en länk där det står "[Namn] reagerade genom Gmail" om du:

Det går inte att skicka emojireaktioner

Det går inte att reagera på ett e-postmeddelande om:

• du har ett jobb- eller skolkonto. Läs mer om jobb- och skolkonton.
  • meddelandet skickas till en grupps e-postlista
  • meddelanden skickas till fler än 20 mottagare
  • du finns i Hemlig kopia
  • du redan har skickat fler än 20 reaktioner på samma meddelande
  • du öppnar e-postmeddelandet hos en annan e-postleverantör, till exempel Apple Mail eller Microsoft Outlook
  • meddelandet krypteras med kryptering på klientsidan. Läs om kryptering på klientsidan i Gmail.
  • avsändaren har en anpassad svarsadress.