Svar på e-poster med emoji-reaksjoner

Bruk emojier til å svare på e-poster raskt og med et personlig preg.

Legg til emoji-reaksjoner

I Gmail er alternativet for emoji-reaksjoner tilgjengelig i alle e-poster.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Åpne e-posten du vil svare på.
  3. Klikk på Legg til emoji-reaksjon Insert emoji:
    • Øverst i e-posten, ved siden av Svar .
    • Under e-posten.
  4. Velg en emoji.
    • Emojien du velger, vises nederst i e-posten.

Tips:

• Hvis du vil se hvem som har reagert på en e-post, holder du markøren over emoji-reaksjonen du vil sjekke.
  • Hvis du vil gjenbruke reaksjonen en annen person har lagt til i e-posten, klikker du på den eksisterende reaksjonsbrikken.
  • Hvis du vil legge til emojier i en e-post i tråden, trykker du på Mer i e-posten og deretter på Legg til en reaksjon.

Fjern emoji-reaksjoner

Hvis du vil fjerne en emoji-reaksjon, trykker du på Angre i varselet nederst i e-posten.

Viktig: Avhengig av «Angre sending»-innstillingene dine i Gmail har du fra 5 til 30 sekunder på deg til å fjerne emoji-reaksjoner etter at du har lagt dem til. Du kan endre denne tidsperioden i Gmail-innstillingene. Finn ut hvordan du endrer innstillingene for å angre sending av e-post i Gmail.

Årsaker til at du kan få emoji-reaksjoner som en e-post

Emoji-reaksjonene kan se annerledes ut, og de kan vises som en e-post med en link der det står «[Navn] reagerte via Gmail» hvis du

Kan ikke sende emoji-reaksjoner

Du kan ikke reagere på e-poster hvis

• du har en jobb- eller skolekonto. Finn ut mer om jobb- eller skolekontoer
  • e-posten sendes til en gruppe-e-postliste
  • en melding sendes til mer enn 20 mottakere
  • du er i blindkopi
  • du allerede har sendt mer enn 20 reaksjoner på den samme meldingen
  • du åpner e-posten i en annen e-postleverandør, for eksempel Apple Mail eller Microsoft Outlook
  • meldingen er kryptert med kryptering på klientsiden. Finn ut mer om kryptering på klientsiden i Gmail
  • avsenderen har en egendefinert svaradresse