Sähköpostiviesteihin vastaaminen emojireaktioilla

Ilmaise itseäsi ja vastaa sähköposteihin nopeasti emojeilla.

Emojireaktion lisääminen

Gmailissa on emojireaktiovaihtoehto jokaisessa viestissä.

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Avaa viesti, johon haluat vastata.
  3. Klikkaa Lisää emojireaktio Insert emoji
    • viestin yläreunasta Vastaa ‐kohdan vierestä
    • viestin alapuolelta.
  4. Valitse emoji.
    • Valitsemasi emoji näkyy sähköpostiviestin alareunassa.

Vinkkejä:

• Näet sähköpostiin reagoineet käyttäjät viemällä hiiren emojireaktion päälle.
  • Jos haluat käyttää reaktiota, jonka joku muu on lisännyt sähköpostiviestiin, klikkaa nykyistä reaktiopalaa.
  • Voit lisätä emojin mihin tahansa viestiketjun viestiin klikkaamalla viestistä Lisää ja sitten Lisää reaktio.

Emojireaktion poistaminen

Voit poistaa emojireaktion klikkaamalla viestin alareunassa olevasta ilmoituksesta Kumoa.

Tärkeää: Voit halutessasi poistaa emojireaktion 5–30 sekuntia sen lisäämisen jälkeen (Gmailin Kumoa lähettäminen ‐asetusten mukaan). Jos haluat muuttaa kyseistä aikaa, päivitä Gmail-viestien kumoamisaika asetuksista. Katso, miten voit muuttaa lähetyksen kumoamisaikaa Gmailissa.

Miksi voit saada emojireaktioita sähköpostiviestinä

Emojireaktiot voivat näyttää erilaisilta ja ne voivat näkyä sähköpostiviestinä, jossa on linkki "[Nimi] reagoi Gmailin kautta", seuraavissa tapauksissa:

Emojireaktioiden lähettäminen ei onnistu

Et voi reagoida sähköpostiviestiin seuraavissa tapauksissa:

• Käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä. Lue lisää työpaikan ja oppilaitoksen tileistä.
  • Viesti on lähetetty ryhmän postituslistalle.
  • Viesti on lähetetty yli 20 vastaanottajalle.
  • Olet piilokopiona viestissä.
  • Olet jo lähettänyt yli 20 reaktiota samaan viestiin.
  • Avaat sähköpostiviestin toisessa sähköpostipalvelussa, kuten Apple Mailissa tai Microsoft Outlookissa.
  • Viestissä on asiakaspuolen salaus. Lue lisää Gmailin asiakaspuolen salauksesta.
  • Lähettäjällä on yksilöity vastausosoite.

Lisätietoja

Tietokone Android