Besvar mails med emojireaktioner

Udtryk dig, og svar hurtigt på mails med emojis.

Tilføj en emojireaktion

I Gmail kan du finde valgmuligheden til emojireaktioner for hver meddelelse.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn en meddelelse, som du vil besvare.
  3. Klik på Tilføj en emojireaktion Insert emoji:
    • ud for Svar øverst i meddelelsen.
    • under meddelelsen.
  4. Vælg en emoji.
    • Den emoji, du vælger, vises nederst i mailen.

Tips!

• Du kan se, hvem der har reageret på en mail, ved at holde markøren over den emojireaktion, du vil tjekke.
  • Hvis du vil genbruge den reaktion, som en anden person har føjet til mailen, skal du klikke på den eksisterende reaktionschip.
  • Du kan føje en emoji til en meddelelse i tråden ved at klikke på Mere i meddelelsen og derefter på Tilføj reaktion.

Fjern en emojireaktion

Du kan fjerne en emojireaktion ved at klikke på Fortryd i notifikationen nederst i din meddelelse.

Vigtigt! Afhængigt af dine indstillinger for "Fortryd send" i Gmail har du mellem 5 og 30 sekunder til at fjerne en emojireaktion, efter du har tilføjet den. Hvis du vil ændre tidsrummet, skal du opdatere annulleringsperioden for afsendelse af Gmail-meddelelser under "Indstillinger". Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer indstillingerne for annullering af afsendelse i Gmail.

Derfor får du muligvis emojireaktioner i mails

Emojireaktioner kan se anderledes ud og vises muligvis som en mail med et link, hvor der står "[Navn] reagerede via Gmail", hvis du:

Emojireaktioner kan ikke sendes

Du kan ikke reagere på en mail, hvis: