Respondre a correus electrònics utilitzant reaccions amb emojis

Expresseu-vos i responeu ràpidament als correus electrònics amb emojis.

Afegir una reacció amb emoji

A Gmail, trobareu l'opció de reacció amb emoji en cada missatge.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu el missatge a què vulgueu respondre.
  3. Feu clic a Afegeix una reacció amb emoji Insert emoji:
    • A la part superior del missatge, al costat de Respon .
    • A sota del missatge.
  4. Seleccioneu un emoji.
    • L'emoji que trieu apareixerà a la part inferior del correu electrònic.

Consells:

• Per saber qui ha reaccionat a un correu electrònic, passeu el cursor per sobre de la reacció amb emoji que vulgueu consultar.
  • Per reutilitzar la reacció que algú altre hagi afegit al correu electrònic, feu clic a l'etiqueta de reacció existent.
  • Per afegir un emoji a qualsevol missatge de la conversa, feu clic a Més al missatge i, a continuació, Afegeix una reacció.

Suprimir una reacció amb emoji

Per suprimir una reacció amb emoji, a la notificació que hi ha a la part inferior del missatge, feu clic a Desfés.

Important: en funció de la configuració de "Desfés l'enviament" de Gmail, teniu entre 5 i 30 segons per suprimir una reacció amb emoji després d'afegir-la. Per canviar aquest temps, actualitzeu el període de cancel·lació d'enviaments per als missatges de Gmail a "Configuració". Obteniu informació sobre com podeu canviar la configuració per desfer enviaments a Gmail.

Per què és possible que rebeu reaccions amb emojis com un correu electrònic

És possible que les reaccions amb emojis tinguin un aspecte diferent i es mostrin com un correu electrònic amb un enllaç que digui "[Nom] ha reaccionat a través de Gmail" si:

No es poden enviar reaccions amb emojis

No podeu reaccionar a un correu electrònic si: