Tunnisteiden luominen Gmailin järjestämistä varten

Voit luoda sähköpostien säilyttämistä varten tunnisteita. Voit lisätä sähköpostiin niin monta tunnistetta kuin haluat.

Huom. Tunniste on eri asia kuin kansio. Jos poistat viestin, se poistetaan kaikista siihen lisätyistä tunnisteista ja koko postilaatikosta.

Tunnisteen luominen

Vinkki: Tunnisteet näkyvät vain omassa postilaatikossasi. Vastaanottaja ei siis näe niitä.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vieritä vasemmalta alas ja klikkaa Enemmän.
  3. Valitse Luo uusi tunniste.
  4. Nimeä tunniste.
  5. Klikkaa Luo.

Tunnisteiden muokkaaminen ja poistaminen

Tunnisteen muokkaaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Siirry sivun vasemmassa reunassa tunnisteen nimen kohdalle.
  3. Klikkaa Lisää .
  4. Muokkaa tunnistetta.

Tunnisteen poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vie hiiren osoitin tunnisteen nimen päälle sivun vasemmassa reunassa.
  3. Valitse Lisää  ja sitten Poista tunniste.

Tunnisteen lisääminen

Tunnisteen lisääminen postilaatikon viesteihin

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse viestit.
  3. Klikkaa yläreunasta Tunnisteet .
  4. Valitse tunniste tai luo uusi.

Tunnisteen lisääminen parhaillaan kirjoitettavaan viestiin

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse Kirjoita.
  3. Klikkaa oikeasta alakulmasta Lisää vaihtoehtoja .
  4. Klikkaa Tunniste ja valitse sitten lisättävät tunnisteet.
  5. Valitse Käytä.

Viestin siirtäminen toiseen tunnisteeseen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse viesti.
  3. Klikkaa yläreunasta Tunnisteet .
  4. Poista valinta nykyisestä tunnisteesta ja valitse uusi tunniste.
  5. Valitse Käytä.

Tunnisteiden näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö tunnisteet postilaatikon vasemman reunan valikkoluettelossa.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Tunnisteet-välilehteä.
  4. Tee muutokset.

Yli 500 tunnisteen näyttäminen

Näet sivun vasemmassa reunassa enintään 500 tunnistetta. Tunnisteiden sisällä voi olla muita tunnisteita.
Huom. Jos tunnisteita on yli 500, niiden lataaminen saattaa hidastua.

Tunnisteiden näkyminen määräytyy sen perusteella, onko keskustelunäkymä käytössä vai ei.

• Jos keskustelunäkymä ei ole käytössä, tunnisteet näkyvät vain erikseen tunnisteella merkityissä viesteissä. Kun joku vastaa viestiin, tunnistetta ei näytetä vastausviestissä.
  • Jos keskustelunäkymä on käytössä, koko keskusteluun lisätty tunniste näkyy vain keskustelun nykyisissä viesteissä, ei uusissa viesteissä.