Jeg har fått en feilmelding i Gmail

Hvis du får en feilmelding når du bruker Gmail, for eksempel «Midlertidig feil» eller «Beklager», kan du bruke denne siden for å få hjelp til å løse problemet.

«Ingen tilkobling»

Hvis du får denne feilmeldingen på iPhone eller iPad, kan du prøve å gjøre følgende:

«Midlertidig feil»

Hvis du ser feilmeldingen «Midlertidig feil (502)» når du prøver å logge på Gmail, er e-posten din midlertidig utilgjengelig. Denne feilen går vanligvis raskt over, så prøv å logge på igjen om noen minutter. Selv om du ikke kan logge på for øyeblikket, er e-postene og personopplysningene dine fremdeles trygge.

«Beklager» eller andre feilmeldinger

Hvis du får noen av disse feilmeldingene, eller en annen som ikke står oppført, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor for å løse problemet:

• «Ugyldig forespørsel – klienten har sendt ut en ugyldig eller ulovlig forespørsel»
  • «Beklager» (602, 500, 102, 009, 103)
Trinn 2: Sjekk nettleserutvidelsene eller programmene dine

Noen ganger kan utvidelser og programtillegg til nettleseren eller programmer du har installert på datamaskinen, hindre at Gmail fungerer.

Prøv å slå av disse utvidelsene og programmene midlertidig, én/ett om gangen, og bruk deretter Gmail igjen for å se om dette løser problemet.

For å prøve å bruke Gmail uten utvidelser, åpne Gmail når du bruker nettleseren i inkognitomodus eller privat surfemodus.

Trinn 4: Sjekk de avanserte Gmail-innstillingene dine

Hvis du har slått på noen funksjoner, bør du ta en titt på de avanserte innstillingene dine.

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Avansert-fanen.
  5. Ved siden av eventuelle funksjoner du har slått på, velger du Deaktiver.
  6. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Fremgangsmåten ovenfor løste ikke problemet

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kan du gå til statusoversikten for G Suite for å se informasjon om eventuelle kjente problemer med Gmail.