Yhteystietojen haku ja sähköpostin lähettäminen yhteystiedoille Gmailissa

Voit etsiä yhteystietosi Gmailista ja lähettää heille sähköpostia.

Yhteystietojen haku Gmailissa

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse vasemmassa ylänurkassa Gmail tai Sähköposti.
  3. Valitse Yhteystiedot.

Yhteystietojen haku

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Kirjoita yläreunan hakukenttään nimi sähköpostiosoite, puhelinnumero tai jokin muu yhteystieto.
  3. Valitse Haku Haku.
  4. Näet tiedot klikkaamalla nimeä.

Sähköpostin lähettäminen yhteystiedolle

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse Kirjoita.
  3. Kirjoita yhteystiedon nimi tai sähköpostiosoite Vast. ott. ‑kenttään.
  4. Klikkaa yhteystietoa, jolle haluat lähettää sähköpostia.

Nimet eivät näy kirjoitettaessa

Kun aloitat yhteystiedon nimen tai sähköpostiosoitteen kirjoittamisen Vast. ott.‑, Kopio‑ tai Piilokopio-kenttään, Gmail täydentää tiedot automaattisesti.

Sähköpostien poistaminen automaattisesta täydennyksestä

Voit poistaa sähköposteja Gmailin automaattisesti ehdotetuista yhteystiedoista poistamalla yhteystietoja tai poistamalla automaattisesti tallennettuja yhteystietoja.