Cercar contactes i enviar-los correus electrònics a Gmail

Podeu trobar els vostres contactes i enviar-los correus electrònics des de Gmail.

Cercar contactes a Gmail

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Gmail o Correu.
  3. Feu clic a Contactes.

Cercar contactes

1. Aneu a Contactes de Google.
  2. Al quadre de cerca que hi ha a la part superior, escriviu un nom, una adreça electrònica, un número de telèfon o altres dades de contacte.
  3. Feu clic a Cerca Cerca.
  4. Feu clic en un nom per veure'n les dades.

Enviar correus electrònics als contactes

1. Obriu Gmail.
  2. Feu clic a Redacta.
  3. Al camp "Per a", escriviu el nom o adreça electrònica del contacte.
  4. Feu clic al contacte al qual vulgueu enviar el correu electrònic.

No es mostren noms a mesura que escric

Quan comenceu a escriure el nom o l'adreça electrònica d'un contacte al camp "Per a", "Cc" o "Cco", Gmail en completa automàticament la informació.

Suprimir adreces electròniques de la compleció automàtica

Per suprimir adreces electròniques de la llista de contactes que Gmail suggereix automàticament, podeu suprimir els vostres contactes o els desats de manera automàtica.