Oversett Gmail-meldinger

Gmail spør automatisk om du vil oversette en melding hvis språket ikke samsvarer med innstillingene dine. Oversettelsesfunksjonen for Gmail er bare for Google-kontoer og omfatter ikke meldinger i IMAP-kontoer.

Viktig: Øverst ser du et banner som spør om du vil oversette hvis meldingen ikke samsvarer med språkinnstillingene dine. Du kan oversette meldingen manuelt etter at du har lukket banneret. Du kan slå av den automatiske oversettelsen for et språk ved å åpne Innstillinger-menyen.

Oversett en melding

1. Åpne en e-post i Gmail.
  2. Trykk på Mer og så Oversett meldingen.
Tips: For å oversette til et annet språk, velg et språk fra Innstillinger settings øverst.

Relatert artikkel