Gmail-viestien kääntäminen

Gmail ehdottaa automaattisesti viestin kääntämistä, jos viestin kieli ei vastaa asetuksiasi. Gmailin käännösominaisuus on käytettävissä vain Google-tileillä, mutta ei IMAP-tilien viesteihin.

Tärkeää: Näet yläreunassa bannerin, jossa ehdotetaan kääntämistä, kun viesti ei vastaa kieliasetuksiasi. Voit kääntää viestin manuaalisesti, kun hylkäät bannerin. Voit laittaa automaattisen käännöksen bannerin pois päältä tietylle kielelle asetusvalikosta.

Viestin kääntäminen

1. Avaa viesti Gmailissa.
  2. Napauta Lisää ja sitten Käännä viesti.
Vinkki: Jos haluat kääntää viestin toiselle kielelle, valitse kieli yläreunan Asetuksista settings.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Android Tietokone