Oversæt meddelelser i Gmail

Gmail spørger dig automatisk, om du vil have oversat en meddelelse, hvis sproget i den ikke matcher sproget i dine indstillinger. Oversættelsesfunktionen i Gmail er kun for Google-konti. Den kan ikke bruges til meddelelser på IMAP-konti.

Vigtigt! Hvis sproget i en meddelelse ikke matcher sproget i dine indstillinger, kan du se et banner øverst, hvor du bliver spurgt om, hvorvidt du vil have den oversat. Du kan stadig manuelt vælge at få meddelelsen oversat, selvom du har afvist banneret. Du kan deaktivere bannerets automatiske oversættelse til et sprog ved at åbne menuen med indstillinger.

Oversæt en meddelelse

1. Åbn en meddelelse i Gmail.
  2. Tryk på Mere og derefter Oversæt meddelelse.
Tip! Hvis du vil have meddelelsen oversat til et andet sprog, skal du vælge et sprog i Indstillinger settings øverst.

Relateret artikel