Planlæg begivenheder i Gmail

Planlæg begivenheder, og aftale mødetidspunkter direkte med en person i Gmail.

Opret en begivenhed ud fra en Gmail-meddelelse

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn en meddelelse.
  3. Foroven skal du klikke på Mere og derefter Opret begivenhed.
    • Kalender åbnes i en ny fane i din browser.
  4. Bekræft begivenhedens titel, deltagerne, tidspunktet og andre oplysninger.
    • Kalender:
      • Opretter en begivenhed.
      • Kopierer Gmail-emnet og meddelelsesteksten.
      • Føjer automatisk modtageren af Gmail-meddelelsen som gæst.
    • Inviter flere personer ved at tilføje deres mailadresse.
  5. Klik på Gem, når du er færdig.

Tip! Begivenhedens titel og beskrivelse tilføjes automatisk på baggrund af Gmail-emnet og -meddelelsen.

Opret og indsæt en begivenhed i en Gmail-meddelelse

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Opret eller besvar en mail.
  3. Forneden skal du klikke på Opret et mødetidspunkt og derefter Opret en begivenhed.
    • Tip! Hvis du ikke kan finde Opret et mødetidspunkt , skal du klikke på Flere valgmuligheder .
  4. Ude til højre kan du bekræfte begivenheds titel, deltagere, tidspunkt og andre oplysninger.
    • Kalender:
      • Opretter en begivenhed.
      • Bruger Gmail-emnet som begivenhedens titel.
      • Føjer automatisk modtageren af Gmail-meddelelsen som gæst.
    • Inviter flere personer ved at tilføje deres mailadresse.
  5. Klik på Gem og derefter Send

Tips!

• En oversigt over begivenheden føjes automatisk tilbage i meddelelsen.
  • Hvis du sletter begivenhedsoversigten fra meddelelsen, slettes begivenheden ikke fra Kalender.

Tilbyd tilgængelige mødetidspunkter i en Gmail-meddelelse

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Opret eller besvar en mail.
  3. Nederst i meddelelsen skal du klikke på Opret et mødetidspunkt og derefter Angiv tider, hvor du er ledig.
    Tip! Hvis du ikke kan finde Opret et mødetidspunkt , skal du klikke på Flere valgmuligheder .
  4. Vælg begivenhedens varighed til højre.
  5. Vælg adskillige tidspunkter i kalendergitteret. Du kan vælge tidspunkter over forskellige dage.
  6. Klik på Næste.
  7. Tilføj en begivenhedstitel.
    • Udvid feltet "Flere oplysninger" for at tilføje oplysninger.
  8. Klik på Føj til mail og derefter Send.
    • Når modtageren vælger et tidspunkt til begivenheden, oprettes begivenheden automatisk, og den føjes til din kalender. Der bliver også sendt en bekræftelsesmail med begivenhedsoplysningerne.

Vigtig! Denne funktion fungerer kun for 1:1-møder. Hvis der er flere modtagere på kopi i din mail, er det kun den første person, der booker en aftale, der kan føjes til begivenheden. Yderligere deltagere skal tilføjes separat.

Tips!

• Begivenhedens deltagere er som standard konfigureret til "Se gæsteliste". Du kan ændre gæstetilladelser, når modtageren har bekræftet begivenheden.
  • De foreslåede tidspunkter i Gmail-meddelelsen vises i begivenhedsarrangørens tidszone. På bookingsiden vises tidspunkterne i modtagerens tidszone. Efter oprettelsen vises begivenheden i Kalender i den lokale tidszone. Efterfølgende sendes der bekræftelsesmails med begivenhedsoplysninger i hver deltagers tidszone.
  • Bookede tidspunkter kan kun planlægges i din primære kalender.