Använda Gmail offline

Du kan läsa, svara på och söka i Gmail-meddelanden när du inte är ansluten till internet genom att installera appen Gmail Offline för Chrome.

Installera Gmail Offline

När du installerar Gmail Offline synkroniseras dina meddelanden med webbläsarens lagringsutrymme på datorn du använder. Installera inte Gmail Offline om du använder en offentlig eller delad dator eftersom andra som använder datorn kan läsa dina meddelanden då.

1. Besök sidan Gmail Offline i Chrome Web Store.
  2. Klicka på Lägg till i Chrome och sedan Lägg till app.
  3. Besök chrome://apps/ i Chrome.
  4. Klicka på Gmail Offline Gmail Offline
  5. Klicka på Tillåt e-post offline och sedan Fortsätt.

När programmet har installerats börjar meddelandena att synkroniseras. Om du stänger Google Chrome medan synkroniseringen pågår stoppas den.

Använda Gmail Offline

Alla meddelanden som du skriver, arkiverar, ger en etikett eller raderar medan du är offline skickas eller flyttas när du ansluter till internet.

1. Besök chrome://apps/ när du är offline.
  2. Klicka på Gmail Offline.

Obs! Storleksgränsen för bilagor till ett meddelande är 5 megabyte (MB) per bilaga och 25 megabyte (MB) sammanlagt.

Välja hur många meddelanden som ska synkroniseras

Som standard synkroniseras meddelanden från de senaste sju dagarna samt allt som finns i mapparna Stjärnmärkt och Utkast med Gmail Offline. Meddelanden i papperskorgen eller Skräppost synkroniseras aldrig.

Gör så här om du vill att meddelanden som är äldre än sju dagar ska synkroniseras:

1. Besök chrome://apps/.
  2. Klicka på Gmail Offline.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger.
  4. Välj Vecka, 2 veckor eller Månad efter Ladda ned e-post från den senaste/de senaste.
  5. Klicka på Verkställ uppe till höger.

Avinstallera Gmail Offline

Steg 1: Ta bort offlinedata

1. Öppna Google Chrome och besök chrome://settings/cookies.
  2. Skriv mail.google.com i sökrutan.
  3. Klicka på Ta bort alla som visas.
  4. Klicka på Klar.

Steg 2: Avinstallera Gmail Offline

1. Besök chrome://apps/.
  2. Högerklicka på Gmail Offline.
  3. Klicka på Ta bort från Chrome.

Felsöka problem

Jag har flera Gmail-konton, men jag ser bara ett av dem i Gmail Offline

Bara meddelandena i det Gmail-konto som du använde när du konfigurerade Gmail Offline synkroniseras.

Så här lägger du till meddelanden från ett annat Gmail-konto i appen Gmail Offline:

1. Besök chrome://apps/.
  2. Klicka på Gmail Offline.
  3. Klicka på din e-postadress längst ned till vänster.
  4. Klicka på Logga in på ett annat konto.
  5. Logga in på det andra kontot enligt anvisningarna på skärmen.
Mina meddelanden synkroniseras inte längre

När du stänger Google Chrome slutar meddelandena att synkroniseras.

Öppna Google Chrome igen så startar synkroniseringen.