We hebben meldingen ontvangen dat sommige gebruikers onverwacht zijn uitgelogd van hun accounts. We voeren een onderzoek uit. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Er is geen aanwijzing dat dit verband houdt met phishing of andere beveiligingsdreigingen voor accounts. Probeer nogmaals in te loggen via accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet, gebruikt u deze link om uw wachtwoord te herstellen. Als u authenticatie in twee stappen gebruikt, kan er een vertraging zijn opgetreden bij het ontvangen van uw sms-code. Probeer het opnieuw of gebruik back-upcodes.

Gmail offline gebruiken

Je kunt de Gmail Offline-app voor Chrome installeren om je Gmail-berichten te lezen, te beantwoorden en te doorzoeken wanneer je geen internetverbinding hebt.

Gmail Offline installeren

Wanneer je Gmail Offline installeert, worden je berichten gesynchroniseerd met de opslag van je browser op de computer die je gebruikt. Als je een openbare of gedeelde computer gebruikt, moet je Gmail Offline niet installeren, omdat andere gebruikers van de computer je berichten dan kunnen zien.

1. Ga naar de pagina van Gmail Offline in de Chrome Web Store.
  2. Klik op Toevoegen aan Chrome en vervolgens App toevoegen.
  3. Ga in Chrome naar chrome://apps/.
  4. Klik op Gmail Offline Gmail Offline
  5. Klik op Offline mail toestaan en vervolgens Doorgaan.

Nadat de app is geïnstalleerd, worden je berichten gesynchroniseerd. Als je Google Chrome sluit terwijl je berichten worden gesynchroniseerd, wordt de synchronisatie gestopt.

Gmail Offline gebruiken

Berichten die je opstelt, archiveert, labelt of verwijdert wanneer je offline bent, worden verzonden of verplaatst wanneer je weer verbinding met internet maakt.

1. Ga naar chrome://apps/ als je offline bent.
  2. Klik op Gmail Offline.

Opmerking: Je kunt slechts bijlagen van maximaal 5 megabytes (MB) per bijlage toevoegen, met een totaal van 25 megabytes (MB) per bericht.

Kiezen hoeveel berichten worden gesynchroniseerd

Standaard synchroniseert Gmail Offline de laatste zeven dagen aan berichten en alle berichten in de mappen 'Met ster' en 'Concepten'. Berichten in de prullenbak of de map Spam worden nooit gesynchroniseerd.

Berichten van meer dan zeven dagen geleden synchroniseren:

1. Ga naar chrome://apps/.
  2. Klik op Gmail Offline.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.
  4. Selecteer voor 'E-mail van de afgelopen ... downloaden' de optie Week, 2 weken of Maand.
  5. Klik in de rechterbovenhoek op Toepassen.

Gmail Offline verwijderen

Stap 1: je offline gegevens verwijderen

1. Open Google Chrome en ga naar chrome://settings/cookies.
  2. Typ mail.google.com in het zoekvak.
  3. Klik op Alle weergegeven verwijderen.
  4. Klik op Gereed.

Stap 2: Gmail Offline verwijderen

1. Ga naar chrome://apps/.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Gmail Offline.
  3. Klik op Verwijderen uit Chrome.

Problemen oplossen

Ik heb meerdere Gmail-accounts, maar er wordt maar één account in Gmail Offline weergegeven

Gmail Offline synchroniseert alleen de berichten voor het Gmail-account dat je gebruikte toen je de app instelde.

Je kunt als volgt berichten van een ander Gmail-account toevoegen aan je Gmail Offline-app:

1. Ga naar chrome://apps/.
  2. Klik op Gmail Offline.
  3. Klik in de linkerbenedenhoek op je e-mailadres.
  4. Klik op Inloggen op een ander account.
  5. Volg de stappen op het scherm om in te loggen op je andere account.
De synchronisatie van mijn berichten is gestopt

Als je Google Chrome sluit, wordt de synchronisatie van je berichten gestopt.

Open Google Chrome weer om de synchronisatie te starten.

Vivian is Gmail-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over deze Help-pagina.