Oppsummer samtaler i rom

Bruk samtalesammendrag for å holde deg oppdatert på lange, uleste samtaler i rom der du er medlem. Når du slår på samtalesammendrag, kan de

• De vises når det er nødvendig i samtaler.
  • De er på engelsk.

Viktig: Samtalesammendrag er bare tilgjengelige for Google Workspace-kontoer.

Slå samtalesammendrag av og på i Google Chat

1. Åpne Chat-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen  og så Innstillinger .
  3. Rull til «Generelt».
  4. Slå «Samtalesammendrag» av eller på.

Slå samtalesammendrag av og på i Gmail

1. Åpne Gmail  på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt.
  2. Trykk på menyen  og så Innstillinger .
  3. Velg kontoen din.
  4. Rull til «Generelt».
  5. Merk av eller fjern avmerkingen i boksen ved siden av «Sammendrag av samtaler».