Markera meddelanden som lästa eller olästa

Genom att markera ett meddelande som oläst kan du komma ihåg att läsa det senare. Du kan även markera meddelanden som lästa utan att öppna dem.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Så markerar du meddelanden som olästa

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna meddelandet.
    • Om du inte vill stänga inkorgen trycker du på avsändarens profilbild.
  3. Tryck på Oläst uppe till höger.

Markera ett meddelande som läst

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på avsändarens profilbild till vänster om meddelandet.
  3. Tryck på Läsa uppe till höger.

Lägga till Markera som läst/oläst som en svepåtgärd

Om du snabbt vill arkivera meddelanden i inkorgen genom att svepa åt vänster eller höger lägger du till Markera som läst/oläst som en svepåtgärd.

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn uppe till vänster följt av Inställningar.
  3. Tryck på Anpassning av inkorgen följt av Svepåtgärder för e-post under Inkorg.
  4. Tryck på Högersvep eller Vänstersvep följt av Markera som läst/oläst.
  5. Tryck på Klar längst upp till höger.

Markera flera meddelanden som lästa

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på avsändarens profilbild till vänster om meddelandet.
  3. Tryck på rutan bredvid Markera alla uppe till vänster.
    • Tips! Om du vill välja fler meddelanden scrollar du nedåt och trycker sedan på rutan bredvid Markera alla igen.
  4. Tryck på Markera som slutförd uppe till höger.