Markera meddelanden som lästa eller olästa

Genom att markera ett meddelande som oläst kan du komma ihåg att läsa det senare. Du kan även markera meddelanden som lästa utan att öppna dem.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Markera ett meddelande som oläst eller läst

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Markera kryssrutan till vänster om meddelandet.
  3. Klicka på Markera som oläst eller Markera som läst högst upp.

Markera alla meddelanden som lästa

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Välj alla meddelanden genom att markera kryssrutan uppe till vänster i inkorgen.
  3. Klicka på Markera som läst högst upp.