Merk e-poster som lest eller ulest

Hvis du vil huske å lese en e-post senere, kan du merke den som ulest. Du kan også merke e-poster som lest uten å åpne dem.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Merke en melding som ulest

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Åpne e-posten.
    • Hvis du ønsker å bli værende i innboksen, kan du trykke på avsenderens profilbilde.
  3. Trykk på Ulest øverst til høyre.

Merke en e-post som lest

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på avsenderens profilbilde til venstre for e-posten.
  3. Øverst til høyre trykker du på Les .

Legg til «Merk som lest/ulest» som sveipehandling

Du kan raskt arkivere e-poster i innboksen ved å sveipe mot venstre eller høyre ved å legge til «Merk som lest/ulest» som sveiping.

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny etterfulgt av Innstillinger.
  3. Under «Innboks» trykker du på Tilpassing av innboks etterfulgt av Sveipehandlinger for e-post.
  4. Trykk på Sveip til høyre eller Sveip til venstre etterfulgt av Merk som lest/ulest.
  5. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Merk flere e-poster som lest

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på avsenderens profilbilde til venstre for e-posten.
  3. Øverst til venstre trykker du på boksen ved siden av «Velg alle».
    • Tips: For å velge flere e-poster, rull nedover og trykk på boksen ved siden av «Velg alle» igjen.
  4. Øverst til høyre trykker du på Merk som lest .