Berichten als gelezen of ongelezen markeren

Als je wilt onthouden dat je een bericht later moet lezen, kun je het markeren als ongelezen. Je kunt berichten ook markeren als gelezen zonder ze te openen.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Een bericht markeren als ongelezen of gelezen

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Vink het vakje links van het bericht aan.
  3. Klik bovenaan op Markeren als ongelezen of Markeren als gelezen .

Alle berichten markeren als gelezen

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Vink linksboven in je inbox het selectievakje aan om alle berichten te selecteren.
  3. Klik bovenaan op Markeren als gelezen .