Viestien merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Muistat lukea viestin myöhemmin uudelleen, kun merkitset sen lukemattomaksi. Voit myös merkitä viestejä luetuksi avaamatta niitä.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Viestin merkitseminen lukemattomaksi

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Avaa viesti.
    • Jos et halua poistua postilaatikosta, napauta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lukematon .

Viestin merkitseminen luetuksi

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta viestin vasemmalta puolelta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Luettu .

"Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi" ‑pyyhkäisytoiminnon lisääminen

Jos haluat merkitä postilaatikon viestejä nopeasti luetuksi tai lukemattomaksi pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle, lisää "Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi" ‑toiminto pyyhkäisytoiminnoksi.

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yleiset asetukset ja sitten Postin pyyhkäisytoiminnot.
  4. Valitse "Pyyhkäisy oikealle"- tai "Pyyhkäisy vasemmalle" ‑kohdan vierestä Vaihda.
  5. Valitse Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi.

Useiden viestien merkitseminen luetuksi

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta viestin vasemmalta puolelta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Merkitse vasemmassa yläkulmassa oleva "Valitse kaikki" ‑ruutu valituksi.
    • Vinkki: Jos haluat valita enemmän viestejä, vieritä alas ja merkitse "Valitse kaikki" ‑ruutu uudelleen valituksi.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Merkitse luetuksi .