Viestien merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Muistat lukea viestin myöhemmin uudelleen, kun merkitset sen lukemattomaksi. Voit myös merkitä viestejä luetuksi avaamatta niitä.

Merkitseminen lukemattomaksi

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Avaa viesti. (Jos et halua poistua postilaatikosta, napauta lähettäjän profiilikuvaa.)
  4. Valitse oikeasta ylänurkasta Lukemattomat Lukemattomat.

Merkitseminen luetuksi

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Napauta merkittävien viestien vasemmalla puolella olevaa lähettäjän profiilikuvaa.
  4. Valitse oikeasta ylänurkasta Luetut Lue.

Kaikkien viestien merkitseminen luetuksi

1. Avaa Gmail tietokoneella. Kaikkia viestejä ei voi kerralla merkitä luetuksi Gmail-sovelluksesta.
  2. Klikkaa vasemmassa ylänurkassa olevaa alaspäin osoittavaa nuolta Alanuoli ja sitten Kaikki.
  3. Valitse yläreunasta Lisää ja sitten Merkitse luetuksi.