Markér meddelelser som læst eller ulæst

Du kan markere en meddelelse som ulæst for at huske at læse den senere. Du kan også markere meddelelser som læst uden at åbne dem.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Markér en meddelelse som ulæst eller læst

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for meddelelsen.
  3. Foroven skal du klikke på Markér som ulæst eller Markér som læst .

Markér alle meddelelser som læst

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Markér afkrydsningsfeltet øverst til venstre i indbakken for at vælge alle dine meddelelser.
  3. Vælg Markér som læst øverst.