Markér meddelelser som læst eller ulæst

Du kan markere en meddelelse som ulæst for at huske at læse den senere. Du kan også markere meddelelser som læst uden at åbne dem.

Markér som ulæst

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn meddelelsen. Hvis du vil blive i indbakken, skal du trykke på afsenderens profilbillede.
  3. Tryk på Ulæst Ulæst øverst til højre.

Tip! Du kan ændre dine indstillinger for Gmail, så du hurtigt kan foretage denne handling ved at stryge en meddelelse på listen med mails til højre eller venstre.

Markér som læst

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre ud for de meddelelser, du vil markere.
  3. Tryk på Læst Læst øverst til højre.

Tip! Du kan ændre dine indstillinger for Gmail, så du hurtigt kan foretage denne handling ved at stryge en meddelelse på listen med mails til højre eller venstre.

Markér alle meddelelser som læst

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke markere alle meddelelser som læst i Gmail-appen.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på pilen Pil ned og så Alle.
  3. Øverst på siden skal du klikke på Mere og så Markér som læst.