Markér meddelelser som læst eller ulæst

Du kan markere en meddelelse som ulæst for at huske at læse den senere. Du kan også markere meddelelser som læst uden at åbne dem.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Marker en besked som ulæst

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn meddelelsen.
    • Hvis du vil blive i indbakken, skal du trykke på afsenderens profilbillede.
  3. Tryk på Ulæst foroven.

Markér en meddelelse som læst

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre for meddelelsen.
  3. Tryk på Læst øverst til højre.

Tilføj "Markér som læst/ulæst" som en strygehandling

Du kan hurtigt arkivere meddelelser i din indbakke ved at stryge til venstre eller højre, hvis du tilføjer "Markér som læst/ulæst" som strygehandling.

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og så Indstillinger.
  3. Tryk på Generelle indstillinger og så Strygehandlinger for mail.
  4. Tryk på Skift ud for "Stryg mod højre" eller "Stryg mod venstre".
  5. Tryk på Markér som læst/ulæst.

Markér adskillige meddelelser som læst

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre for meddelelsen.
  3. Tryk på feltet ud for "Vælg alle" øverst til venstre.
    • Tip! Hvis du vil vælge flere meddelelser, skal du rulle ned og trykke på feltet ud for "Vælg alle" igen.
  4. Tryk på Markér som læst øverst til højre.