Markér meddelelser som læst eller ulæst

Du kan markere en meddelelse som ulæst for at huske at læse den senere. Du kan også markere meddelelser som læst uden at åbne dem.

Markér som ulæst

1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  3. Åbn meddelelsen. Hvis du vil blive i indbakken, skal du trykke på afsenderens profilbillede.
  4. Tryk på Ulæst Ulæst øverst til højre.

Markér som læst

1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre ud for de meddelelser, du vil markere.
  4. Tryk på Læst Læst øverst til højre.

Markér alle meddelelser som læst

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke markere alle meddelelser som læst fra Gmail-appen.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på pilen Pil ned og så Alle.
  3. Øverst skal du klikke på Mere og så Markér som læst.