Marcar un missatge com a llegit o no llegit

Per recordar-vos que voleu llegir un missatge més tard, el podeu marcar com a no llegit. També podeu marcar els missatges com a llegits sense necessitat d'obrir-los.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Marcar un missatge com a no llegit

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el missatge.
    • Si no us voleu moure de la safata d'entrada, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior dreta, toqueu Marca com a no llegit .

Marcar un missatge com a llegit

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A l'esquerra del missatge, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior dreta, toqueu Marca com a llegit .

Afegir "Marca com a llegit o no llegit" com a acció en lliscar

Per arxivar ràpidament missatges a la safata d'entrada fent lliscar el dit cap a l'esquerra o cap a la dreta, afegiu l'opció "Marca com a llegit o no llegit" com a acció en lliscar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i després Configuració.
  3. Toqueu Configuració general i després Accions en lliscar al correu.
  4. Al costat de "Llisca cap a la dreta" o "Llisca cap a l'esquerra", toqueu Canvia.
  5. Toqueu Marca com a llegit o no llegit.

Marcar diversos missatges com a llegits

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A l'esquerra del missatge, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  3. A la part superior esquerra, toqueu la casella que hi ha al costat de "Selecciona-ho tot".
    • Consell: per seleccionar-ne més, desplaceu-vos cap avall i, a continuació, torneu a tocar la casella que hi ha al costat de "Selecciona-ho tot".
  4. A la part superior dreta, toqueu Marca com a llegit .