Marcar un missatge com a llegit o no llegit

Per recordar-vos que voleu llegir un missatge més tard, el podeu marcar com a no llegit. També podeu marcar els missatges com a llegits sense necessitat d'obrir-los.

Marcar un missatge com a no llegit

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  3. Obriu el missatge. (Si no us voleu moure de la safata d'entrada, toqueu la imatge de perfil del remitent.)
  4. A la part superior dreta, toqueu Marca com a no llegit No llegit.

Marcar com a llegit

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  3. A l'esquerra del missatge que vulgueu marcar com a llegit, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  4. A la part superior dreta, toqueu Marca com a llegit Llegit.

Marcar tots els missatges com a llegits

1. Obriu Gmail a l'ordinador. No es poden marcar tots els missatges com a llegits des de l'aplicació Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a la fletxa cap avall Fletxa avall i, a continuació, Tots.
  3. A la part superior, feu clic a Més i, a continuació, Marca com a llegit.